"Kada zvanična i narodna medicina ne mogu pomoći vašem zdravlju, obratite se apiterapiji! Pri pravilnom izboru i primeni pčelinjih proizvoda u svakom slučaju ćete dobiti pozitivan terapijski efekat." - Prof. dr Stojmir Mladenov

Kolekcija preparata Apilove koji se koriste u preventivne svrhe i u svrhu isceljenja i poboljšanja narušenog zdravlja:


Imuni sistem i krv
Prevencija i stabiliziranje opšteg stanja organizma

apilove 3
Srce i krvotok
Prevencija i isceljenje

apilove 5
Mokraćni i reproduktivni sistem
Prevencija i isceljenje

apilove 2
Respiratorni (disajni) sistem
Prevencija i isceljenje

apilove 4
Gastrointestinalni sistem
Prevencija i isceljenje

apilove 6
Koža
Prevencija, zaštita funkcije i isceljenje

 

U okviru svake grupe u Kolekciji Apilove radiće se preparati za prevenciju i isceljenje konkretnih oboljenja na osnovu: dijagnoze, hematološke i biohemijske analize, konkretnih tegoba i alergijskih reakcija obolelog.

Po potrebi pripremamo i preparate za prevenciju i isceljenje za druge bolesti i oboljenja: hormonski sistem, sistem žlezde sa unutrašnjim lučenjem, nervni sistem, lokomotorni (mišićno-koptani sistem), čulni sistem, zarazne - infektivne bolesti.

Preparate kombinujemo i sa lekovitim biljem.

Terapiju sprovodimo i preparate izrađujemo po narudžbini na temelju:

  • dijagnostike lekara,
  • hematoloških i biohemijskih analiza i
  • analiza za alergijske reakcije.

 

Lekovite kreme sa mediterana

Lekovite kreme sa mediterana

 

Žarkovi pčelinji proizvodi i preparati, foto Srđan Popadić

Žarkovi pčelinji proizvodi i preparati, foto Srđan Popadić

 

Preparati za prevenciju i isceljenje u kolekciji sistema Apilove

 

napetosti, nervoze5, anksioznosti, depresije i nesanice, „nervoznog srca“. Sedira, relaksira, umiruje, povoljno deluje na raspoloženje.Pčelinji i biljni preparat (100% prirodni) protiv napetosti, nervoze, anksioznosti, depresije i nesanice, „nervoznog srca“. Sedira, relaksira, umiruje, povoljno deluje na raspoloženje.

Prirodni pčelinji i biljni antibiotik za blaže oblike kašlja, upalu grla, hronični tonzilofaringitis kod dece, za sva oboljenja u ustima (stomatitis-zapaljenje sluznice usne duplje, klaćenje zuba odnosno parodontopatija), zapaljenjska oboljenja kože i potkožnog tkiva, herpes, za ublažavanje svraba.Prirodni pčelinji i biljni antibiotik za blaže oblike kašlja, upalu grla, hronični tonzilofaringitis kod dece, za sva oboljenja u ustima (stomatitis-zapaljenje sluznice usne duplje, klaćenje zuba odnosno parodontopatija), zapaljenjska oboljenja kože i potkožnog tkiva, herpes, za ublažavanje svraba.

Preparat R3 (tinktura)Prirodni pčelinji i biljni antibiotik za hronična respiratorna oboljenja (hronični bronhitis, bronhijalna astma), plućne bolesti, jačanje imuniteta, upalu mokraćnih puteva, pojačano ginekološko pranje, prostatitis i ublažavanje svraba kod akutnih i hroničnih ekcema. Umiruje bolove. Ima lekovita svojstva protiv zračenja i nekih tumora. Kombinuje se sa drugim preparatima.

r4Pčelinji i biljni preparat za akutne respiratorne i alergijske tegobe (kašalj, bronhitis, sinusitis, polenska kijavica, faringitis, tonsilitis, laringitis).

r5Prirodni pčelinji i biljni visokokalorični biostimulator, bronhodilatator – proširuje bronhijalno stablo i omogućava lakše i bolje disanje (obstruktivni bronhitis, bronhijalna astma), vazodilatator – širi krvne sudove (snižava nivo glukoze, holesterola i triglicerida), poboljšava cirkulaciju i krvni pritisak.

r6Preparat od izabranih najkvalitetnijih pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja u optimalnom odnosu. Primenjuje se metodom aerosolnih i parnih inhalacija kod težih hroničnih respiratornih i alergijskih tegoba.

7Promicilin mast koristi se za ekceme svih vrsta (pre svega hronične), za zaštitu ruku i drugih delova kože nakon primene i pri radu sa štetnim materijama. Pomaže i kod drugih kožnih bolesti (psorijaza) i ostalih u kombinaciji sa preparatima za unutrašnju upotrebu.

Preparat sa mediteranskog podrucja za imuni sistem

8Pčelinji i biljni preparat za jačanje imunološke sposobnosti, malokrvnost i klimakterijum. Uz ovaj preparat koriste se obavezno preparat R3 (tinktura i preparat 10). Imunološka sposobnost: Nepravilna ishrana slabi imunitet, umanjuje sposobnost organizma da se odupre napadu bakterija i virusa koji se nalaze u nosu, ždrelu, crevima i prouzrokuje infekcije i različita oboljenja (disajnih organa, mokraćnih puteva, pojava tumora i dr.).

9Pčelinji i biljni preparat za adenom (benignu hiperplaziju) prostate. Preparat poboljšava funkciju prostate i na taj način normalizuje mokrenje i potenciju.

10Telesni tonik za oporavak i jačanje oslabljenog organizma, opšti stimulator i uravnoteživač bazalnog metabolizma i endokrinih funkcija, psihofizički razvoj kod adolescenata, jačanje organizma kod stanja rekonvalescencije i malaksalosti, za jačanje apetita6, kod avitaminoza. Pomaže kod oboljenja srca i krvnih sudova, nekih oblika malignih tumora i drugih težih bolesti, u kombinaciji sa drugim preparatima. Preporučuje se kod nervnih oboljenja (moždani udar), opšte skleroze i staračkih bolesti.

11Zbog sadržaja sličnih preparatu 10, pored navedene namene koristi se za koncentraciju, pamćenje, gubitak radne sposobnosti, oslabljen vid i poboljšanje želudačno crevne funkcije. Preporučuje se i kao preventiva od oboljenja prostate muškarcima između 40. i 50. godine života. Pomaže kod opšte slabosti (astenije), gastritisa, zatvora, oboljenja jetre.

12Za zapaljenje debelog creva (kolitis), tankog creva (enteritis), tankih i debelih creva (enterokolitis), sluzokože probavnog kanala od želuca do debelog creva (gastroenterokolitis) i zapaljenje bešike. Preparat ublažava bol, suzbija bakterijske i crevne infekcije i uspostavlja, odnosno normalizuje poremećenu enzimsku funkciju.

13Protiv i nakon psihofizičkih napetosti, napora i trauma (operacije, stres, povrede, ranjavanje), umor od intelektualnih i fizičkih napora. Za decu, učenike, studente, sportiste, trudnice, poslovne ljude, starije osobe, za zdrave i bolesne. Posebno se preporučuje sportistima i intelektualnim radnicima i nakon težih operacija, povreda i ranjavanja.

14Pčelinji preparat, pomaže kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

15Pčelinji i biljni preparat protiv hemoroida.