Preparat br. 8

Pčelinji i biljni preparat za jačanje imunološke sposobnosti, malokrvnost i klimakterijum.

Uz ovaj preparat koriste se obavezno preparat br. 3 (tinktura) i preparat br. 10.

Imunološka sposobnost: Nepravilna ishrana slabi imunitet, umanjuje sposobnost organizma da se odupre napadu bakterija i virusa koji se nalaze u nosu, ždrelu, crevima i prouzrokuje infekcije i različita oboljenja (disajnih organa, mokraćnih puteva, pojava tumora i dr.).

Pored ugljenih hidrata, lipida, proteina, mineralnih soli i vitamina nijedan život ne može da se održi bez oligoelemenata koji su katalizatori i regulatori svih vitalnih procesa. Nedostatak samo jednog od njih dovodi do teških poremećaja, pa i do smrti.

Njihov nedostatak utiče na slabljenje organizma, smanjenje njego- ve vitalnosti, ubrzanje procesa starosti, nenormalno osećanje zamora, poremećaj metabolizma.

Danas se sigurno zna da su mnoge bolesti za koje se smatralo da su nasledne i neizlečive, u stvari posledica nedostatka oligoelemenata i minerala.

  • Malokrvnost: Jedna od posledica nedostatka gvožđa su anemija i zamor, a od nedostatka magnezijuma i aluminijuma – nervoza i pre-vremeno starenje.Bez gvožđa nema hemoglobina, krv postaje bleda, javlja se anemi- ja, niz poremećaja, smanjenje vitalnosti organizma, nervoza, bolesnici izgledaju mnogo stariji nego što u stvari jesu.
  • Klimakterijum: Visoka koncentracija cinka, kvalitetne aminokise- line, ugljeni hidrati-posebno fruktoza, biljni hormoni i druge bioaktivne materije, neophodne su u ishrani muškaraca u klimakterijumu jer pove- ćavaju potenciju. Kod žena aktiviraju erogene zone, opuštaju čitavo telo i pobuđuju ljubavne osećaje i na taj način uklanjaju hormonalne, psihič- ke i druge poremećaje (umor, talase, vrućine, preznojavanje, nervozu i drugo).

Čovekov organizam uglavnom dobija oligoelemente iz hrane i vode, a pčelinji proizvodi sadrže veliki broj oligoelemenata. Tako od 24 oligoelementa, koliko je sadržano u krvi čoveka, 22 ulaze u sastav pčelinjih proizvoda.

Preparat 8 upravo je kompleksan pčelinji i biljni preparat za nave- dene tegobe (oslabljeni imunitet, malokrvnost, klimakterijum).

Sadržaj:
Preparat sadrži izabrane vrste meda, pčelinji polen, pčelinji hleb i odgovarajuće vrste lekovitog bilja za konkretnu namenu, odnosno konkretnu osobu.

Delovanje:
Bogatstvom sadržaja oligoelemenata i drugih supstanci preparat 8 učestvuje u razmeni, ferimentativnim i vitaminskim procesima i time olakšava tegobe anemije, povećava imunološku otpornost organizma, ubrzava proces isceljenja mnogih oboljenja, uključujući i klimakterične tegobe, a raspolaže i regenerativnim svojstvima, odnosno usporava proces starenja.

 

Pakovanje